Support & FAQ

Behöver du hjälp? Skriv eller ring:

[email protected] | +46(0)187510631

Behöver jag ladda ner YAY VR appen?

Nej. Men vi rekommenderar att du laddar ner appen för att se topplistor och dina selfies från tidigare spel. Du kan även boka direkt på app.yayvr.se eller via touch-skärmen till vänster om dörren på varje YAY VR kub.

Vad kostar det att spela?

Från 99kr för 10min speltid. Tips från oss: tjäna credits* genom att dela videor/foton på Instagram/TikTok och tagga med #yayvr. (* 1 credit = 1kr att spela för, credits kopplas till ditt mobilnummer och används automatiskt vid betalning när nu bokar spel hos YAY VR)

Vart kan jag spela?

Just nu har vi två YAY VR kuber både i Westfield Mall of Scandinavia (Solna, Sverige) och i Westfield Täby Centrum (Täby, Sverige). Följ oss på Instagram och TikTok för att få reda på när vi öppna på fler platser!

Hur håller ni VR kuberna rena?

Vi desinficerar VR-utrustningen med UV ljus mellan varje spelare, det finns även en behållare med alkoholservetter i varje YAY VR kub och vi har städare som kommer en till två gånger per dag för att städa både insidan och utsidan av varje YAY VR kub.

Hur ser ni till att VR kuberna och spelarna är säkra?

Vi har kontrakt med ett vaktbolag som har tillgänglighet till YAY VR kuberna dygnet runt och kan hjälpa till i värsta falls scenarion, kameraövervakning, ett bemannat support nummer att ringa vid behov av hjälp under boknings- eller spelupplevelsen, samt en nödöppnings knapp på insidan av varje YAY VR kub.

Hur betalar jag?

Betala med Swish, kort, eller YAY VR credits* (* 1 credit = 1kr. Få credits genom erbjudanden eller dela videos/bilder från din YAY VR upplevelse på Instagram/TikTok och tagga med #yayvr)

Vilka spel kan jag spela?

Välj mellan Street Beat: New York, Angry Birds eller Space Pirate Trainer just nu och håll koll på våra sociala medier för att se när vi lägger till fler grymma spel!

Hur länge kan jag spela?

Boka 10, 25, 40 eller 55 minuter.

Hur många kan spela samtidigt?

VIKTIGT: Du bör endast vara en person i YAY VR kuben åt gången, vi har dock två YAY VR kuber bredvid varandra på samtliga platser så boka båda för att spela samtidigt. UNDANTAG: Om du bokar åt en person mellan 7 – 13 år rekommenderar vi att du följer med personen in i YAY VR kuben och hjälper till med att justera utrustningen, ser till att spelaren förstår instruktionerna på skärmen inuti YAY VR kuben och håller sig i kuben under hela speltiden.

Har ni en åldersgräns?

Ja. Vi har enligt rekommendation från VR utrustningens tillverkare satt 13 år som åldersgräns för spelare som kommer ensamma. Däremot kan yngre spelare spela i våra VR kuber om en ansvarig person följer med in i kuben och hjälper spelaren. (läs svaret på ovanstående fråga ifall du bokar för någon under 13 år).

Dax att spela!

Boka nu, spela när du vill.

Följ YAY VR så att du inte missar nya platser, spel och tävlingar nära dig!