Angry Birds: Isle of the pigs

Hjälp Red, Chuck, Bomb och de Blå att rädda de stulna äggen i Angry Birds VR: Isle of Pigs, ett omslutande VR-äventyr! Utforska den fjärran ö där giriga gröna grisar tar semester i 104 skojiga nivåer! Förflytta dig till partystaden via de fridfulla "semesternivåerna" med exotiska stränder, branta klippor och snötäckta backar, samtidigt som du förstör olika konstruktioner på oerhört spektakulära sätt. Så snart den nya grischefen, Dr. Frankensvin, tar över är det dags att använda slangbellan för att klara av "spöknivåer" med ökande svårighetsgrad, där stränderna är skrämmande, klipporna är farliga och backarna är slemmiga.

Hur spelar man?

På varje nivå kan du välja mellan olika vinklar för slangbellan och använda klassiska komponenter från Angry Birds-spelen för att komma vidare och ta så många poäng som möjligt. Och genom att utnyttja fåglarnas särskilda färdigheter – t.ex. Bombs explosionskraft – kan du ta fler poäng.

Men det roliga slutar inte här! Nivåbyggaren ger inte bara spelarna den kreativa friheten att designa och spela egna nivåer med sina favoritfåglar!

Rörelsespel

Familjevänligt

PEGI 3: För alla åldrar

10min = 99kr (ink. moms)

Dax att spela!

Boka nu, spela när du vill.

Följ YAY VR så att du inte missar nya platser, spel och tävlingar nära dig!